Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Facebook thoughts until March 12

1. Θέλω να χειροτονηθώ ιερέας, νιώθω ιδιαίτερα holy αυτές τις ημέρες - να μπορώ να σας ευλογώ και με το γράμμα του νόμου.

2. Ας προσευχηθούμε

3. Η Κάρλα η Μπρούνι έχει δεσμό με εμένα, όχι με εκείνο τον Γάλλο τον κουνιστό τον τραγουδιστή (συγνώμη Νικολά αλήθεια) .. Δεν είναι όλοι οι Γάλλοι σαν τον ακέφαλο καβαλάρη της Τζούλιας.

4. ευχαριστούμε την Αμερικανική κυβέρνηση για μία υπέροχη δεξίωση - τα μπουρεκάκια ήταν υπέροχα μεν, αλλά τα καναπεδάκια ήταν όλα τα λεφτά (μήπως να πάρουμε μερικά για τον δρόμο;)

5. θέλω να καταγγείλω ότι όταν ανοίγεις μια Zero, ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 'αδικημένο' σύζυγο. Προτιμείστε την παραδοσιακή λύση της ντουλάπας. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΤΕ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

6. τα όνειρα μου για γάμο με την Τζούλια κατέρρευσαν σαν χάρτινο πύργος...

7. Μη σπρώχνεστε όλοι θα τον πάρετε. Το είπαν και στη τηλεόραση.

8. Καλά αυτά είναι τα μέτρα; αυτό είναι άμα πιστεύεις τις φήμες τις πατάς.. τι θα κάνω την τόση βαζελίνη που προμηθεύτηκα;; θα την βάλω στον ...ο μου?

9. Άμα θέλουν τον 14ο μισθό μου, να έρθουν να τον πάρουν.

10. πολιτογραφήθηκε Φιλανδός. Θα χτυπήσει τον φιλανδικό ενδοοικογενειακό βίο εκ των έσω.

11. είναι ελεύθερος. Μόλις απελευθερώθηκε από την τρομοκρατική ομάδα ΄Τι και εάν είμαστε πολλές, όλες θέλουμε το κορμί του', μετά την καταβολή λύτρων ύψους 1 μέτρου και 18 εκατοστών.

12. μπορούμε να καταργήσουμε τον 13ο μισθό και να αφήσουμε τον 14ο στην ησυχία του; έτσι και οι Γερμανοί θα είναι ευχαριστημένοι, και εμείς θα απαλλαγούμε από την γουρσουζιά! Με έναν σμπάρο δύο τριγώνια Αϊ εμ τελλινγκ γιου.

13. Απαιτούμε μία Mercedes SL 65 AMG,, δύο λίτρα μπύρα (την καλή), και 1 & 3/4 λουκάνικο βαυβαρίας σε κάθε ελληνική οικογένεια ως μερτικό από τις πολεμικές αποζημειώσεις. Ακόμα το τυχαίο και δημόσιο μαστίγωμα Γερμανών Πολιτών που παρά το γεγονός ότι τρώνε μούσακα για 12 ευρώ (μόνο) τη μερίδα, δε δέχονται να πληρώσουν αυτοί...

14. οι Γερμανοί θα έπρεπε να ντρέπονται που μας λένε απατεώνες της Ευρώπης - έχουμε ξεπεράσει τα σύνορα της Ευρώπης, εδώ και πολλά χρόνια.. Αι Σιχτίρ Γερμανοί ψιλικατζίδες.

15. η περμανάντ κρατάει για πάντα, οι γυναίκες απλά βαριούνται το κεφάλι τους - όμως η θεία δίκη της επιφυλάσσει την ίδια τύχη.

16. αφού η περμανάντ δεν κρατάει για πάντα, γιατί τι λένε περμανάντ;

17. Δευτέρα κάτι έχω.. -

18. πήγε να τον δαγκώσει ένας λυκάνθρωπος αλλά φορούσε Αουτάν και τον απώθησε.

19. θέλω να γίνω μέλος της εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία. Πάντα μου άρεσαν οι άσπρες ποδίτσες και τα ακουστικά στον λαιμό.

20. έχασα τη μηλιά μου (εξού και η ακρίβεια στα μήλα)

21. είναι cool.

22. είναι ένα αβγό

23. και κανένας άλλος φίλος του (φίλοι είστε εσείς ωρε;), έγινε μέλος της ομάδας, ΑΣΕΠ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΓΙΩΝ ΤΩΡΑ - ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

24. μοιράζει αποδείξεις - η απόλαυση συμβάλει στην διατήρηση του αφορολογήτου.

25. είναι ο Peter Pan

26. έγινε μέλος της ομάδας 'ΠΑΡΕ φακελάκι, ΔΩΣΕ φακελάκι! όλα αυτά τα κλαράκια κάτω από τα σουηδικά δένδρα θέλουν ένα προορισμό στη ζωή'

27. είναι ο υπέρμαχος του κάθε χαλβά - να μη μας λένε ότι χαλάμε την παράδοση.

28. είναι ένας sex ninja.

29. όσο γερνάω τόσο καλ(ήττ)ερος γίνομαι.

30. έγινε μέλος της ομάδας 'ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ'

31. έγινε μέλος της ομάδας 'ΧΥΣΤΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ'

32. δεν είναι αγρότης - απλά γουστάρει μπλόκα.

33. είναι ο Κ.Ι.Τ - χουι χουι (κάνει το φωτάκι)

34. μίου μίου, τσίου τσίου.

35. είναι ο ιππότης της φακής.

36. ..τα έχει όλα και συμφέρει.

37. I ♥ GREECE

38. ζητούνται μεταξωτά βρακιά διαφόρων μεγεθών για νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου. Οποιαδήποτε προϋπηρεσία σε επιδέξιους πισινούς θα θεωρηθεί προσόν

39. να νομιμοποιηθεί η χρήση της ξύστρας (εκείνη με τα δακτυλάκια) στο δημόσιο ΤΩΡΑ.

40. και ο ξάδελφος του έγιναν μέλη της ομάδας 'Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ'.

41. θα κάνω μπλόκο που είναι και της μόδας.

42. έγινε μέλος της ομάδας 'ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΛΤΡΕΞ'.

43. Είχαμε γίνει κώλος και βρακί - είχαμε μία μικρή διαφωνία στην κατανομή των ρόλων, και όλα πήγαν down the drain - στον υπόνομο δηλαδή. Καταραμένη Μινούρβα και Σλούγκι.

44. Ζητείται γουρούνι για σακί. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να έχουν υπόψη τους ότι το οϊνγκ οϊνγκ δε επιτρέπεται. Θα προτιμηθούν γουρούνια με εμπειρία σε συνοικέσια.

45. Ζητείται νύφη επειγόντως - παρέχεται στέγαση, ιατρική ασφάλιση, πακέτο διακοπών, κ.α - αποδοχές ικανοποιητικές, μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης.

46. Να κάτσουμε να συζητήσουμε τις πολιτικές προεκτάσεις του σεξ - εάν δεν υπήρχαν, δε θα λέγαμε μας 'πήδηξαν και αυτοί'.

47. έγινε μέλος του γκρουπ 'είμαι πολύ έξυπνος και εμένα θα με πάρουν οι Ελ, λίγο πριν καταστραφεί ο κόσμος το 2012 - σφύρα μου κλέφτικα (ξανά;) citybank'

48. Αυτή η τρομοκρατία ενάντια στους καημένους τους κάδους πρέπει να σταματήσει - ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ για την κατάντια του περιβάλλοντος - είναι απλά όργανα του συστήματος (για ένα μεροκάματο ρε γαμώτο)

49. Σφύρα μου κλέφτικα.

50. Όποιος θέλει να βρεί το σημείο G, παρακαλώ να έχει στο νού του ότι προηγούνται και άλλα γράμματα πριν - για χάρτες και αλφάβητα, επικοινωνήστε μαζί μου.

51. Τα δένδρα είναι επικίνδυνα κόψτε τα (Μανιφέστο Δήμου Θεσσαλονίκης) Παρακαλούνται τα κορίτσια να μη χοροπηδάνε στο κρεββάτι μου - ενοχλούν τα κορίτσια του αποκάτω.

52. Το ξέρω και εγώ ότι έχει κρύο και ότι είναι καιρός για δύο, αλλά μπορούν τα θηλυκά μέλη της βασιλικής οικογένειας να μη το χρησιμοποιούν για δικαιολογία για να έρχονται στα διαμερίσματα μου; Όλο αυτό το άνοιξε κλείσε την πόρτα, την έχει κάνει να τρίζει, και άντε βρες καλό λάδι την εποχή μας.

53. Καλό μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου