Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Συμπυκνωμένη Facebook σοφία - Απριλ 2011 - Αυγ 2011 / Copyright unprotected (αντιγράψτε ελεύθερα)


§   Κανένας δε λέει ότι ο κύριος χαμένος από την αύξηση του Φ.Π.Α στην εστίαση είναι ο ίδιος ο υπουργός οικονομικών Βαγγέλης - σκεφθείτε μόνο πόσο Φ.Π.Α του αναλογεί να πληρώσει... Τέτοιες θυσίες κάνει και τον αγαπάμε.
§   (Ξανά)Ήρθε η Τρόϊκα - (Ξανά)χεστήκαμε.
§   οι σημερινές βάσεις ανωτάτων σχολών σε πολλές περιπτώσεις είναι χαμηλότερες και από τις βάσεις των ΤΕΙ στην αρχή της δεκαετίας του 90. Με αυτό του επιπέδου επιστημονικό δυναμικό, σε μερικά χρόνια, θα είναι προτιμότερο να φωνάζουμε τεχνικό κλιματιστικών παρά γιατρό στο σπίτι σε περίπτωση ασθένειας. Για να μη πούμε για τα παράπλευρα οφέλη της καλής συντήρησης του κλιματιστικού.
§   Εάν η μαλακία είχε όρια θα μπορούσε να ήταν τηλεπαιχνίδι στον Αντέννα.
§   Τώρα που πέρασε ο νόμος plaisio, είναι καιρός να περάσει και ο νόμος e-shop.
§   Με τα τόσα μοντέλα γύρω του, αρνείται να δει το big picture το οποίο συμπεριλαμβάνει το Τσιπ και τον Ντέηλ.
§   πάμε με την Ιμάν να φάμε ένα ιμάμ.
§   Η απότομη αύξηση της τιμής του χρυσού είναι άλλο ένα χτύπημα στη ελληνική χιπ χοπ σκηνή. Ο μέσος έλληνας χιπχοπράπερ υποχρεώνεται στη χρήση επίχρυσων αντί χρυσών δοντιών. Εάν δε παρέμβει άμεσα η ελληνική πολιτεία για τον έλεγχο των τιμών του ευγενές μετάλλου, η κρίση προβλέπεται να επηρεάσει και τους μετακινούμενους κλαρινιτζίδες.
§   Είναι έτοιμος να οργώσει τις θάλασσες - ο Θαλάσσιος Γεωργός - Γνήσιο παιδί της Ελλάδος, συνδυάζει την ελληνική ναυτική παράδοση, με τη κύρια εθνική απασχόληση. Θα σπείρει και φασόλια, για να μετατρέψει το Αιγαίο σε ένα γιγάντιο τζακούζι ( K. L. A. N. O project ) προωθώντας τον ελληνικό τουρισμό. Πιο Πατριώτης, πεθαίνεις.
§   Σήμερα δεν έχω να δηλώσω τίποτα.
§   Ενημερώθηκε προσωπικά από τον πρωθυπουργό για τη σύνοδο κορυφής σχετικά με τη πορεία του ελληνικού χρέους. Τα καναπεδάκια ήταν χάλια, τα τυροπιτάκια από το Λιντλ, τα αναψυκτικά ζεστά και το κρασί από 10λιτρές συσκευασίες. Ευτυχώς έγινε σε κλειστό χώρο και όχι σε πάρκο με γρασσίδια, γιατί θα έσκαγαν μύτη οι έλληνες πρυτάνεις να αγωνιστούν ενάντια στο νόμο πλαίσιο.
§   Το επάγγελμα του ραδιοεκφωνητή βγήκε από τα βαρέα και τα ανθυγιεινά, και μπήκε στα ελαφρά και υγιεινά - μέρος μία σωστής μεσογειακής διατροφής. Μειώνει και το άλας στον οργανισμό (proactive). Πεινάς; φάε έναν Ραδιοεκφωνητή. (οποιαδήποτε ομοιότητα με το 'πεινάς; φάε ένα μαλάκα', είναι τυχαία και συμπτωματική)
§   Άγκελα, Άγκελα, Άγκελα παντού, και τα μυαλά στην Άγγέλα του κάθε αρσενικού (;) (εξ ού και η έκφραση, 'κάγκελο' του έγινε).
§   Ευτυχώς οι οδηγοί ταξί κλείσαν τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, και ο κοσμάκης κατάφερε να βρεί λίγο χρόνο να πηδήξει, αντί να ασχολείται με τους καταραμένους τουρίστες. Το πρώτο παιδί που θα γεννηθεί χάρη σε αυτό το οργασμικό - πληθυσμιακό μπούμ, θα ονομαστεί 'Ταριφάκος' (Φίφης).
§   Καλοί οι Bon οι Jovi, αλλά τι να πορδεύσουν μπροστά στους Roxy Bitch.
§   Η μεταφορά των οίκων ανοχής σε βιομηχανικές - βιοτεχνικές περιοχές, να συνοδευθεί από καθιέρωση λεωφορειακής σύνδεσης των εν λόγω περιοχών με το κέντρο της πόλης ΤΩΡΑ. Όχι άλλο χτύπημα στη τσέπη των εργαζομένων (και των με, και των δε).
§   Είναι λογικό που η Χίλαρυ δεν έφερε μαζί της τον Μπίλ, παίζει πολύ Λεβίνσκι τον τελευταίο καιρό, και δε θα ξέρε που να πρωτοκοιτάξει η καημένη.
§   Ο Χάρυ Πότερ είναι αλκοολικός.
§   Απεχθάνεται όταν κανείς στο Μαξίμου δε λέει καμία σοβαρή μαλακία να σχολιάσει, και μένει το status του άδειο, και φαίνεται κακό στο facebook ρεσουμέ το. Για άλλη μία φορά οι ευσεβείς πόθοι πού έτρεφε για τη μετα-ανασχηματισμού κυβέρνηση εξαϋλώθηκαν σαν να χτυπήθηκαν από το fazer του Κάπταιν Κερκ.
§   Ζητούνται αβγά για οπισθεγενές γέμισμα ( να μας μπεί στο κώλο ). Αβγά ελευθέρας βοσκής και οβάλ θα προτιμηθούν. Αβγά με ραγίσματα θα απορρίπτονται αυτόματα.
§   Στυτικοτουρισμός: έχεις πρόβλημα στύσης; έλα στην Ελλάδα
Ε
rectotourism : if you can't get it up, come to Greece.
η νέα καμπάνια του υφυπουργείου Τουρισμού, που θα χτυπήσει τον τουρκικό τουρισμό εκεί που πονάει - χαμηλά δηλαδή.
§   το 49,6% των ελλήνων εγκρίνει τον προπηλακισμό των βουλευτών. Το 94% των βουλευτών όμως εγκρίνει τον πεοθηλασμό των ελλήνων σε τρίτους. Και το ερώτημα είναι: ποιό είναι δυσκολότερο; να τις τρώς, ή να τον τρώς;
§   θέλει να γίνει μία από τις φίλες της Ελένης που άλλαξε κρέμα. Επτά αντιγηραντικές δράσεις σε μία είναι αυτές, κάποια δε θα κάνει για σύγκαμα;
§   Η προπυλάκιση πολιτικών πρέπει να σταματήσει τώρα. Να αρχίσει η προφυλάκιση.
§   Με την κρίση, τα οικονομικά μέτρα, τη λιτότητα, τις διαμαρτυρίες, ξεχάσαμε τη Μονάχους Μονάχους. Τι να κάνει άραγε αυτή η γλυκιά φώκια; Παραμένει μονάχους, η νοικιάζει μαζί με άλλες για να μειώσει τα έξοδα;
§   Η αθώωση του Στρός του Καν, ήταν ένα βρώμικο χτύπημα στην εξέλιξη της καριέρας της Βάνας Μπάρμπα. Άλλη μία απόδειξη ότι ο βρώμικος πόλεμος του Χολυγούντ ενάντια στην καλλιτεχνική Ελλάδα (βλ. όχι Οσκαρ σε Κυνόδοντα) συνεχίζεται.
§   Οι απειλές από το εξωτερικό για τη ζωή των Βουλευτών για να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο ήταν στα αγγλικά - (βοουτ μοδερ φακερ, ορ δεϊ φαιντ γιου ιν α ντιτς - ή σε σπαστά ελληνικά - εσύ ψηφίσει μεσοπρόθεσμο, αλλιώς κεφάλι καντάκι;
§   Τα καπνογόνα που εκτοξεύθηκαν κατά τη διάρκεια των ταραχών ήταν φυτικής προέλευσης, από ανακυκλωμένο μέταλλο, και χωρίς CFC διαβεβαιώνει το υπουργείο προστασίας του πολίτη. Μάλιστα για την κάθε ρίψη, ένα cent (του ευρώ), κατατίθεται αυτομάτως στο λογαριασμό του Αρκτούρου για τη διάσωση της καφετιάς αρκούδας. Ένα βροντερό όχι στη συνεχιζόμενη μείωση του πληθυσμού (της αρκούδας), λόγω των ατυχημάτων στην Εγνατία οδό.
§   Έχει πάρει την διαβεβαίωση από το υπουργείο προστασίας του πολίτη, ότι δεν υπήρχαν αστυνομικοί ντυμένοι ως κουκουλοφόροι-ροπαλοφόροι, αλλά το ανάποδο, κουκουλοφόροι ντυμένοι ως αστυνομικοί ώστε να προβοκάρουν με την ρήψη χημικών. Απόδειξη το γεγονός ότι οι ασπίδες των ΄ψευτοαστυνομικών', έγραφαν Police - Roxanne.
§   υποστηρίζει το μεσοπρόθεσμο γιατί είναι πραγματιστής. Εάν αυτό πονάει, τότε τι θα γίνει με το μακρυπρόθεσμο που είναι κατα πολύ μακρύτερο; και τι θα γίνει εάν πέρα από μακρυπρόθεσμο είναι και χονδροπρόθεσμο;
§   (102, Θεσσαλονίκη), Σοβαρός κύριος, ψηλός, ευπαρουσίαστος, με μετεκπαίδευσην εις το εξωτερικό, σταθερή δουλειά στο δημόσιο με υψηλό μισθό (ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ στη ΔΕΗ), με 5 ακίνητα, δικό του σπίτι (ΜΕΖΟΝΕΤΑ), σκάφος (ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ), φουσκωτό (4 μέτρα), ζητά νεαρά κοπέλα έως 25 ετών με σκοπό τη συντροφιά και τον γάμο. Προσόντα όπως μεγάλο στήθος, τέλειο σώμα, και πρότερος απεργειακός βίος θα ληφθούν σοβαρά υπόψη.
§   Ολόκληρη χούφτα άπλωσα με σύνεση σε όλη την εμπλεκόμενη περιοχή, ακόμα πονάει. Ή η βαζελίνη φταίει (να πάρω καινούργια;) , η το μεσοπρόθεσμό είναι μακρύτερο από ότι μας έλεγαν (interracial)
§   είναι σα λογαριασμός της ΔΕΗ - ποτέ δε ξέρεις πόσο θα σε χρεώσει.
§   αποκρινόμενος στην ερώτηση είναι ο Μoby, ντικ; απάντησε ότι ναι, αλλά τουλάχιστον βοηθάει στην ψυχολογική υποστήριξη για τους πάσχοντες από έντονη τριχόπτωση.
§   πήρε τον ψήφο εμπιστοσύνης του γυναικείου κοινού, και συνεχίζει απρόσκοπτα το σωτήριο έργο του.
§   χρειάζεται διακοπές, αλλά λόγω πατριωτισμού θα κάτσει να βοηθήσει τον νέο τσάρο της οικονομίας - ντα.
§   Το μεσοπρόθεσμο είναι μακρύτερο από το βραχυπρόθεσμο, και κοντύτερο από το μακροπρόθεσμο, είναι όπως το μάκρος της σεξουαλικότητας μας; μεγαλύτερη από των κινέζων, μικρότερη από των μαύρων.
§   Σήμερα είναι Θατσερικός - γοβάκι, ταγιέρ, τσάντα.
§   Ελλάδα - Ισπανία συμμαχία. Δώσε κότα στο λαό.
§   διαψεύδει τις - βάσιμες - φήμες ότι είναι ο μεγαλύτερος εραστής στον κόσμο.
§   Είναι του Αγίου (Π)νεύματος; γιορτάζουν τα emoticons.
>:] :-) :) :
o) :] :3 :c) :> =] 8) =) :} :^) >:D :-D :D 8-D 8D x-D xD X-D XD =-D =D =-3 =3 >:[ :-( :( :-c :c :-<:< :-[ :[ :{>:P :-P :P X-P x-p xp XP :-p :p =p :-Þ :Þ :-b :b D:< >:( >:-C >:C >:O D-:< >:-( :-@[1] ;( `_´ D<
§   τώρα που θα ξαναφορολογήσουν τις πισίνες, η κοινωνική δικαιοσύνη απαιτεί να φορολογηθούν και τα κολυμβητήρια.
§   είναι κομπλελεξικός - ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ, ΓΕΜΙΣΑΜΕ, ΔΩΣΑΜΕ.
§   είναι ο ξάδελφος από το Σικάγο (των United States γατάκια)
§   Γίνε και συ ανάδοχος του Πανίκα τώρα! (μόνο με 14, 99 Euro τον μήνα).
Illegal Action Aid.
§   ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ (κάτι βαρύ, και απολιτίκ)
§   Βρήκε τη σωτήρια λύση για το θέμα των ημιυπαίθριων - τους μετέτρεψε σε υπαίθριους σκέτο, και τώρα νιώθει και τη ζεστή ευγνωμοσύνη των προβάτων, με μία μετρήσιμη αύξηση στην παραγωγή γάλακτος.
§   δέχθηκε ανήθικη πρόταση από την Τρόϊκα, αλλά είπε όχι γιατί το τιμάει το στεφάνι του.
§   ρε που είναι τα μπισκότα;
§   είναι τόσο αγανα(κτισμένος) που χρειάζεται άδεια από τη πολεοδομία για να βγει έξω.
§   Α ρε ένα ισπανικό αγγούρι που μας χρειάζεται
§   Άλλο ένα χτύπημα για τον τουρισμό στη Χαλκιδική ΜΑΣ. Μετά την απελευθέρωση του κάμπινγκ σε Σύνταγμα, και Λευκό Πύργο, η ώρα που θα πρέπει να πίνεις το ποτάκι σου, ανάμεσα στις φθηνές σκηνές των αγανακτισμένων πλησιάζει. Και εγώ αγανα(κτισμένος) είμαι, αλλά που στο καλό θα παίζουμε ρακέτες;
§   ΒΕΡΕΣΕ ΤΕΛΟΣ - ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΓΕΜΙΣΕ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.
§   Αναδιάθρωση του χρέους μου τώρα.
'Κίνημα δε πληρώνω το πενιρλί ξανά 2 ευρώ', και 'δώσε 1 πενιρλί στα πέντε δώρο'.
§   Επιτέλους μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια άνοιξε το αρχαίο βιβλίο της Κάμα Σούτρα της τέχνης του έρωτα, για να μπεί μία νέα ελληνοινδοευρωπαϊκή στάση, αυτή της παρέμβασης.
Όσοι/όσες επιθυμούν να μάθουν την 'παρέμβαση', παραδίδονται δωρεάν μαθήματα Κ. Σερβίας 10, 105 62 Αθήνα.
§   αποκρατικοποιήθηκε.
§   Ζητούνται νεαροί, νεαρές για προϋπάντημα κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Απαραίτητη η γνώση, δυτικοευρωπαϊκών γλωσσών, δημοτικών και νησιωτικών χορών, πλέξης στεφανιών (από λουλουδια εποχής) ενώ η κατοχή της κασσετίνας του ΣΚΑΙ, ''1821'' θα θεωρηθεί έξτρα προσόν.
§   ΤΡΟΦ. πωλούνται τηγανητές πατάτες (φρέσκες, 17.5.2011), άψογα διατηρημένες σε κατάψυξη (ΠΙΤΣΟΣ), με το αλάτι τους. Δώρο 2 φακελάκια κέτσαπ από το Mac Donalds (ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ), και δύο τεύχη TIVO (2011). Πληροφορίες 21409739231, ζητείστε τον George, να με φωνάξουνε να κατέβω.
§   Η Βασίλισσα Ελισάβετ πήγε στην Ιρλανδία και φόρεσε πράσινα, το χρώμα των Ιρλανδών, λέτε όταν έρθει εδώ, να φορέσει κάτι σε ανοικτό καφετί;
§   εναντιώνομαι στη μόδα για σχόλια εις βάρος του Στρος Καν. Μη δούμε άνδρα με άσπρα μαλλιά να πηδάει μας πιάνει αμόκ. Αναρωτιέμαι ποιός έχει σειρά μετά; ο Αι Βασίλης; Ουστ ανέραστοι 2
§   Πρώτα ο Καβαλιέρε, τώρα ο Στρός... που θα σταματήσει αυτό το ανελέητο κυνηγητό των σεξουαλικά ενεργών; ουστ ανέραστοι.
§   Πλύθηκε, ντύθηκε, στολίστηκε, πήρε μία ζαμπονοκασερόπιττα, και περιμένει την επανεκκίνηση της οικονομίας από τον Αντώνη.
§   Δώστε παραδείγματα της νεοελληνικής έκφρασης 'την κανά', που να συνδέονται με τα θρησκευτικά της Γ' Λυκείου ( το γκρί βιβλίο με τις δύο φάτσες, και τα φρούτα στο εξώφυλλο ). Ερώτηση από τις εξετάσεις στη Νεοελληνική γλώσσα, σήμερα 12.5.2011. Πηγή: βουνήσια, μεταλλική.
§   το στάτους απεργεί - είναι συνδικαλιστικά σωστό.
§   επλουτεύσαμε.
§   εποφθαλμιά τη θέση της κλητήρας του προξενείου στο Ντυσελντόρφ
§   ΟΧΙ ΣΤΟ 40ΩΡΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΜΥΓΑΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΑ, ΑΘΩΑ ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟΣ (κουαξξ, κουαξ, κξ, κουαξ, κοουαξ, κουξαα, κουαξηη, ΚΟΥΑΞ!!)
§   είναι πρωτεύων μηρυκαστικό.
§   (για συνταξιούχους εθνοπατέρες και συν αυτώ τέκνα): μέχρι να έρθει η ώρα να πάρετε τα αναδρομικά σας, δεν έρχεστε να πάρετε τα ανακωλικά που σας τα έχουμε και έτοιμα;
§   παραδίδονται σεμινάρια στιφάδου.
§   ω μαϊ γκοντ 2,452,222 ελληνίδες νοικοκυρές επισκέφθηκαν το προφίλ μου μέχρι στιγμής... :)
§   θα συνεχίσω με τα αποφθέγματα - πανσοφίες, αφού είναι αλήθεια ότι τα έξυπνα μου τελείωσαν.
''Ποτέ μη κοιτάς μία γυναίκα στα δόντια - μπορεί να νιώσεις σαν σέρφερ στην Αυστραλία - και το κούνημα των χεριών και ποδιών πανικόβλητα μπορεί να επιφέρει ατύχημα, ιδιαίτερα εάν είσαι σε πολυσύχναστο καφέ.''
§   μου τελείωσαν τα έξυπνα - θα αρχίσω τα αποφθέγματα.
'Τα ρολόγια και οι κούκοι, δεν έχουν καμία σχέση, εκτός εάν είναι η ώρα για μπισκότο'.
§   Η μαμά μας η καλή καθαρίζει με Ραλλί (για τις μαμάδες του Μονακό)
§   Εμείς γιατί δεν έχουμε ιερό ζώο? πιο μάγκες είναι οι Ινδοί δηλαδή;
§   το φάγαμε το αρνί - και τι καταλάβαμε; ποτέ αυτό το γλυκό μπεε δε θα ακουστεί ξανά. Ευτυχώς που αγαπάω τα γουρούνια περισσότερο, αλλιώς δε θα το άντεχα.
§   Λάκη, Λάκη είσαι εδώ; όχι κουρεύω ένα αβγό (δείγμα δημιουργικής καμπάνιας, για το κουρείον 'Ο Λάκης') - διαφημίσου και εσύ στους Άθλιους Γιους.
§   Άμα βρείς δέκα παρθένες, κράτα τες.
§   αύριο που είναι των Δέκα Παρθένων θα πω κάτι έξυπνο. Θέλω να πώ, δέκα παρθένες, και όλες μαζεμένες σε ένα μέρος, κάτι θα μου έρθει.
§   Οι τραπεζίτες με το ανέβασμα των spreads, προσπαθούν να χτυπήσουν ύπουλα την ελληνική παραδοσιακή πρωινοπρογευματική κουζίνα. Όμως λογάριασαν χωρίς το Βιταμ Σοφτ.
§   Άμα το κούρεμα του χρέους,, το ονομάζουμε αναδιάθρωση, μήπως να βάζαμε στη θέση του υπουργού τον Τρίφωνα τον Σαμαρά, που πέρα από επιστήμονας μπαρμπέρης είναι και καλός χορευτής, και δε θα μας κάνει και ρεζίλι στα γκαλά εκεί στο εξωτερικό;
§   Έτσι πολιτικά δίωκαν και τον Don Diego de la Vega και μετά το φύσαγαν και δεν κρύωνε.
§   τα μέτρα της κυβέρνησης βασίζονται στην αρχαία ταντρική φιλοσοφία - δηλαδή του σε πηδάω ες αει, αλλά χωρίς να φθάνω στο ποθητό αποτέλεσμα. Τουλάχιστον όμως τελειώνουμε εμείς (κομμάτι από το βιβλίο μου ' Να γιατί πρέπει να ψηφίζουμε μόνο ανύπαντρους ').
§   Ζητούνται σημαίες, για ιστούς σημαίας σε ξενοδοχείο *** . Σημαίες ευρωπαικών χωρών θα προτιμηθούν. Σημαίες με ξέφτια δε θα γίνονται δεκτές (ούτε τα σημαιάκια γραφείου, λιμουζίνας ή κοκτεϊλ).
§   πωλήτε ελληνικό νισί σε καλό σημείο, εβάερο, με βράχια (και πολλούς αχινούς για βράσημο, κάνη και για σιρηαλ στο μεγκα) ή ανταλάσετε με μιχανάκι/σκουτερ ( θα πρέπει να είναι σε καλί κατάστασι με τα σερβις του και όλα ) - πλιροφορίες, κυρ. Γιώργος, τελεφονο, 60009000, πάρτε απόγεβμα, το προϊ είμαι στο μαγαζι.
§   Παναγιώτη κράτα γερά, είμαστε μαζί σου - ακόμα και εάν σε διώξουν, και πάς στη Λαπωνία, θα έρθουμε μαζί σου να γίνουμε Λάπωνες.
§   έχει θαύμα γεύση.
§   τα μέτρα της κυβέρνησης είναι όπως οι γυναίκες και τα τρένα. Πάντα υπάρχουν και επόμενα.
§   είναι ακαθορίστου σωματικού κάλλους και πνευματικού βάθους - ΜΗΝ ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΗΤΕΣ (ή πορτοκαλί μαγιό)
§   τώρα που κόβουν οριστικά το δώρο στο δημόσιο, θα μάθουν και αυτοί να πιστεύουν στον Αη Βασίλη όπως και οι υπόλοιποι... Τζάκια, κάλτσες, χοχοχο, και jingle bells - ατμόσφαιρα εορταστική.
§   Κα Κε Μμπεεεεε.

1 σχόλιο:

  1. Γιατι γιατι γιατιιιιιιιιιιι?

    Γιατι χωρίσατε γιατιίιιιιιιιιιι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή