Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Σύνταξη μέχρι τα 60!!!!


Ακριβώς!! Προτείνω η σύνταξη να ξεκινάει στα 18 και να τελειώνει στα 60. Τι να την κάνει την σύνταξη ο ηλικιωμένος; Είσαι δηλαδή 70 π.χ. έχεις λεφτά και έχεις χρόνο.. τι να τον κάνεις; Να τον φας σε υπερβολές; Σε γυναίκες ή άνδρες; (αναλόγως φύλου, ή σεξουαλικού προσανατολισμού).. όχι φυσικά.. όλα σου τα χρήματα τα τρως σε φάρμακα, γιατρούς ή στην καλύτερη περίπτωση (και εάν είσαι περιπετειώδες πνεύμα) σε ταξίδια σε λουτροπόλεις. Το δώρο σου τα Χριστούγεννα, το ξοδευεις αγοράζοντας καινούργιο πιεσόμετρο, ενώ το Πασχαλινό σε ακριβές λαμπάδες για την λειτουργία μετά την Ανάσταση..

Ενώ από την άλλη.. είσαι 35 και είσαι συνταξιούχος!! Η ζωή είναι ωραία και εσύ έχεις άπειρο χρόνο για να την απολαύσεις.. και εάν θεωρείς ότι είσαι αδικημένος; Και εάν θεωρείς ότι είσαι χαμηλοσυνταξιούχος; Βγαίνεις στον δρόμο, και άντε να δούμε τον τσαμπουκά των ΜΑΤ τώρα απέναντι σε έναν 35χρονο συνταξιούχο..

Αυτό είναι σύνταξη από τα 18 μέχρι τα 60… μετά, και αφού θα είσαι ραμολιμέντο και χωρίς ιδιαίτερα ενδιαφέροντα, δουλειά και πάλι δουλειά.. και δε χρειάζεται και να είσαι και πολύ ακμαίος για να δουλέψεις.. το μόνο που θα χρειάζεσαι είναι να αντέχεις όρθιος ένα 8ωρο – άσε που οι εμπειρίες της ζωής θα σε έχουν κάνει σοφό, και θα ξέρεις και κομπιούτερ!!

Στείλτε αυτό το μήνυμα στους βουλευτές και πολιτευτές σας. Μετέδωσε αυτή την ιδέα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σταματά να τρως τα νιάτα σου εργαζόμενος, και τα γερατειά σου στα καφενεία, αλλά τα νιάτα σου στους δρόμους, και τα γερατειά σου, στα γραφεία νιώθοντας σημαντικός όχι ξεχασμένος…Δώσε ένα τέλος στο κοινωνικό πρόβλημα που μαστίζει τις σημερινές κοινωνίες… (και άμα είσαι και πάνω από τα 30, να κάνεις λίγο απροβλημάτιστο σεξ!!)

2 σχόλια:

  1. Γιατί συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου; Γιατί θέλω κι εγώ σύνταξη στα ...18?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε... Έτσι όπως τα είπες είναι ο όμορφος τρόπος. Ο άσχημος είναι:
    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ οι δόσεις για σύνταξη. Θέλουμε νέοι να ξοδεύουμε όλα μας τα χρήματα και όχι να τα οικονομάμε για γεράματα που μπορεί να μη προφτάσουμε. Die young, be a beautiful corpse - όπως λέμε στα μέρη μας...

    Καλησπέρα από Βουλγαρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή