Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Πολιτικές πυτζάμες

Και ρωτώ τον πρωθυπουργό, την έκφραση ‘Γαμώ τον Αλογοσκούφη’,που τόσοι έλληνες χρησιμοποιούσαν καθημερινά, τι θα την κάνουμε;

Τουλάχιστον ο grand slam Γιώργος Σουφλιάς παρέμεινε για να τελειώσει το έργο του (αλλιώς θα έμενε ατελειώτο?)

Το υπουργείο παιδείας πάντως έχει τη τιμητική του.. ρωτώ και ξανά ρωτώ υπάρχει ομορφότερος υπουργός από τον (νέο), υπουργό παιδείας;
Μετά την απόλυτη επιτυχία του στο Τουρισμού (βλέπε διαφημιστικά σποτάκια ‘επιζήσαμε της κρίσης’), τώρα θα επιζήσει και της εκπαίδευσης.

Θα υπάρξει σαρωτικός ανασχηματισμός στους γενικούς γραμματείς των υπουργείων - παιδιά (όπως γ.γ),σπεύσατε και ότι προλάβετε - λέτε να υπάρξει δραστική μείωση στα αποθέματα διαφημιστικών αναπτήρων των υπουργείων;

Η Λιάνα μας είναι πιο αριστερή και από τους αριστερούς του ΚΚΕ; Για την Λιάνα όλοι οι άλλοι αριστεροί, ή δεν είναι αριστεροί αρκετά, ή παραείναι αριστεροί.. πάντως γενικότερα όλοι οι άλλοι αριστεροί δεν είναι οι αριστεροί που θα έπρεπε να είναι, γιατί εάν ήτανε θα ψήφιζαν ΚΚΕ, και όχι όλα τα άλλα μη σωστά αριστερά κόμματα.

Ποιός σας φταίει που πετάξατε τον παλιό λέβητα του πετρελαίου και το γυρίσατε στο φυσικό αέριο ε? Μερικοί από εσάς δε το κάνατε βέβαια!! προσέξτε γιατί στους διαδρόμους του Μαξίμου, ακούγεται η φράση ‘κάτι ξέρανε αυτοί’, και ξέρετε τι σημαίνει αυτό!!.

Καλά νέα!!! το ΠΑΣΟΚ θα πληρώσει το ποσό για να καλυφθεί ο Λαλιώτης και να μη του βγεί το σπίτι σε πλειστηριασμό, αφού όπως είπε το κόμμα είναι πολιτική η κόντρα και όχι προσωπική... άντε σας έφεξε!! εάν έχετε κανένα.. τραπεζικό πρόβλημα .. ξέρετε ποιός θα σας σώσει... και από ότι ακούγεται το μέτρο θα επεκταθεί και σε χρέη από πιστωτικές κάρτες!!

Το υπουργείο Ναυτιλίας, Αιγαίου, ή όπως το λένε τώρα ανασχηματίστηκε? όχι ότι συμφωνώ δηλαδή με την άποψη αυτή, αλλά να, είναι που η Σαμοθράκη είναι λέει αποκομμένη για εβδομάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα γιατί δε πηγαίνουν πλέον πλοία; ξέρω ότι στο 2009 που ζούμε δεν υπάρχει πλέον αυτή η ανάγκη αφού τα περισσότερα νησιά συνδέονται με δρόμο με την ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά η σύνδεση με πλοίο είναι πως να τη πώ...ρομαντική, εντάξει?

Επιτέλους ο Λιάπης μίλησε!!!
Τώρα που δεν είναι υπουργός πλέον, είπε ότι θα τα λέει όλα με το όνομα τους, και δε θα το βουλώνει όπως έκανε τόσο καιρό ως υπουργός. Ξεκίνησε μάλιστα λέγοντας πόσο του την έδινε το ανοικτό γαλάζιο χρώμα που ήταν βαμμένο το γραφείο του, και ότι ενώ σε αυτόν άρεσαν τα γήινα χρώματα ήταν αναγκασμένος να ανέχεται το ανοικτό ‘δεξιό΄γαλάζιο για χάρη της ενότητας του κόμματος. Μάλιστα άφησε και αιχμές για την εργολαβία ελαιχρωματισμού του υπουργείου και τον τρόπο ανάληψης αυτής... σύμφωναμε τον Γιώργο, ο εργολάβος είχε μόνο μπλέ χρώμα διαθέσιμο. Ο Γιώργος είπε ότι θα επανέλθει στο θέμα, και ότι ήταν θύμα συμφερόντων των εταιρειών παραγωγής και διάθεσης χρωμάτων βαφής γραφείων και όχι μόνο.
Στο θέμα των μαρμάρων του Παρθενώνα, ο Γιώργος δήλωσε ότι εάν ποτέ επιστρέψουν να τον πάρουμε τηλέφωνο....
ΑΘΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου