Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Οι άνδρες είναι γαϊδούρια και μπορώ να το αποδείξω επιστημονικά (κατά παραγγελία γυνής)

Το παρακάτω είναι ένα δοκίμιο, το οποίο είναι (και από τώρα το δηλώνω μία αποτυχημένη προσπάθεια να αποδείξω ότι οι άντρες είναι γαϊδούρια)

Καταρχήν το πιο σημαντικό πρόβλημα στην όλη λογική είναι ότι δεν είμαστε γαϊδούρια, και ας το νομίζουν οι περισσότερες γυναίκες.

Παρά το πρόβλημα αυτό, θα δοκιμάσω ανεπιτυχώς να το αποδείξω.

1.Τα γαϊδούρια γκαρίζουν – οι άνδρες δε γκαρίζουν εκτός από καμία φορά που φωνάζουν δικαίως ιδιαίτερα όταν γυρίζουν από τη δουλειά κατακουρασμένοι και δεν έχει φαγητό, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα τους έχει γυρίσει από τη δουλειά τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα και αντί να στρώσει τον κώλο της κάτω και να κάνει καμία δουλειά, αυτή ‘ξεκουράζεται’.

2.Τα γαϊδούρια είναι ανθεκτικά στις κακουχίες – οι άνδρες όχι. Έχετε δει ποτέ άνδρα να κόβεται, ή να γρατζουνίζεται; Τρία ασθενοφόρα, και δύο πυροσβεστικά τουλάχιστον θα έρθουν στον χώρο για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

3.Τα γαϊδούρια είναι ζώα – οι άνδρες είμαστε μοσχάρια – άρα φυσικό είναι να μην είμαστε γαϊδούρια.

4.Τα γαϊδούρια τρώνε γαϊδουράγκαθα – οι άνδρες δε τρώνε, άρα δεν είναι γαϊδούρια.

5.Τα γαϊδούρια είναι ‘προικισμένα’ ζώα – οι άνδρες στη μεγαλύτερη πλειοψηφία τους δεν είναι – άρα και ενώ στη προκειμένη περίπτωση θα θέλαμε να είμαστε γαϊδούρια, δυστυχώς σε αυτή την περίπτωση δεν είμαστε – άρα δεν είμαστε.

6.Τα γαϊδούρια είναι ζώα που αντέχουν στα πολλά βάρη – οι άνδρες καθόλου, φυσικό είναι αφού όλη μέρα σκοτώνονται στη δουλειά , και οι αντοχές τους είναι περιορισμένες.

7.Τα γαϊδούρια είναι γκρι-καφέ χρώμα, ενώ οι άνδρες όπως όλοι γνωρίζουμε έχουν άλλα χρώματα, άρα δεν είναι γαϊδούρια.

8.Τα γαϊδούρια είναι καλόβολα ζώα...

Όπως είδατε, η προσπάθεια μου να αποδείξω ότι είμαστε γαϊδούρια απέτυχε. Και θα ήθελα ακόμα να συμφωνήσω με έναν φίλο μου, που προσφάτως μου είπε: ‘καλά μα πότε θα σταματήσετε να βρίζετε τα γαϊδούρια’;

9 σχόλια:

  1. ....καλά όλα αυτά αλλά έχω και άλλα επιχειρήματα υπέρ των τετράποδων φίλων μας...
    9. τα γαιδούρια δε βλέπουν ποδόσφαιρο 3 φορές την εβδομάδα
    10. κλωτσάνε άμα τσινήσουν, αλλά πρέπει να τους αλλάξεις τον αδόξαστο για να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί είναι πάρα πολύ υπομονετικά -ενώ κάτι άλλοι "κλωτσάνε" με το παραμικρό...
    11. έχουν μεγάλα αυτιά, αλλά ακούνε κιόλας -ενώ κάποια άλλα "γαιδούρια" τα αυτιά (μικρά ή μεγάλα) τα έχουν διακοσμητικά ή για να ακούνε μόνο όσα τους βολεύει
    12. το γαιδούρι το φορτώνουν και πάει, χωρίς να κάνει χαζές ερωτήσεις και να μουρμουρίζει διαρκώς "μα τώρα ήταν ανάγκη να πάμε εκεί, ποιά είναι αυτή η παρέα, δεν ξέρω κανέναν, θα μείνουμε μέχρι αργά, άμα βαρεθώ να σε κλωτσήσω διακριτικά (-άααααουτς! πολύ διακριτικά!)" και άλλα τέτοια έμορφα!
    Όπως βλέπεις Άλεξ, έχω εντρυφήσει στο θέμα.... και πολύ σωστά είπε ο φίλος σου, πότε θα πάψουμε να βρίζουμε τα γαϊδούρια;;;;; :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε Αλέξη, πιστεύω πως θα ήταν πιό εύστοχο να προσπαθησεις να αποδείξεις γιατί ΔΕΝ είστε γουρούνια, πράγμα που είναι ακόμα πιο δύσκολο, γιατί τα γουρούνια έχουν ενα πολύ δυνατό ατού:γενετικά μιλώντας, τα γουρούνια βρέθηκε ότι είναι το πιο κοντινό απο θέμα γονιδιώματος ΖΩΟΝ μετά τους συμπαθέστατους πιθήκους, με τον άνθρωπο( > 96% συμβατότητα).Επίσης θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι βαλβίδες απο καρδιές γουρουνιών χρησιμοποιούνται ΗΔΗ σε μεταμοσχεύσεις σε ανθρώπους(ρε μήπως να ζητάω απο δώ και πέρα ιστορικό?)..Ε μετά δεν είναι να απορείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Von teese, θα ήταν σίγουρα πιο ευστοχο να γίνει μια προσπάθεια να αποδειχθεί πως οι άντρες ΔΕΝ είναι γουρούνια,συμφωνώ. Μια προσπάθεια με αμφίβολο βέβαια αποτέλεσμα, εφόσον με βάση τα στοιχεία που μας δίνεις, θα ήταν πραγματικός άθλος (όχι άθλιος!) η απόδειξη του συγκεκριμένου θεωρήματος!
    Αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά ο φίλος Αλέξης, και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν προσπαθησε καν να αποδείξει πως οι άντρες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ αλλά ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ..!!!
    Συμπέρασμα:
    Αλέξη, εντάξει, μας έπεισες πως η προσπάθεια σου να υποστηρίξεις κάτι που στ' αλήθεια δεν πιστευεις, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!
    Θα περιμένουμε λοιπόν στο εξής να ασχοληθείς με κατι πιο δύσκολο, όπως το να μας πείσεις για κατι ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!

    Modus Periplocus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιττό να προσθέσω οτι τα γουρούνια έχουν και οργασμό που κατα μέσο όρο διαρκεί 30 λεπτά...
    (Ρε μήπως να το ξανασκεφτούμε το θέμα περι συγκρίσεως??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νόμιζα ότι τα γουρούνια έχουν μία ώρα οργασμό...
    άρα φως φανάρι ότι οι άνδρες ΔΕΝ είναι γουρούνια.. (εκτός από εκείνους που εξασκούν το ταντρικό σέξ φυσικά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, ο Στίνγκ που το εξασκεί η γυναίκα του έχει πεί τα καλύτερα,άρα αν το πάρεις με την επαγωγική,ο Στίνγκ είναι γουρούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Στινγκ δεν είναι γουρούνι... Η γυναίκα του είναι γουρούνα που τον εκμεταλλεύεται.
    Η Τάντρα υποστηρίζει πως άνθρωπος δεν είναι τίποτα άλλο από σεξουαλική ενέργεια, που πρέπει να την κατανοήσει και να την υπερβεί, αλλιώς δεν θα εξελιχθεί. Aλλά ο τρόπος να γνωρίσει κανείς την ενέργεια αυτή δεν είναι η σύγκρουση και η μαχητική διάθεση, που τα περισσότερα ζευγάρια υιοθετούν ως στάση κοινής ζωής. Υποστηρίζει επίσης, ότι η εκσπερμάτιση υπάρχει επειδή ο άνδρας πολεμάει, ακόμα και στην πιο ιερή αυτή στιγμή. Πολεμάει να αποδείξει πόσο καλός εραστής είναι, πολεμάει να αγαπηθεί. Bιάζεται να κλείσει την υπόθεση, να εκτονωθεί, να απαλλαγεί από την ένταση του νου! Στην Tάντρα ο άνδρας δεν εκσπερματώνει. Mένει μόνο στην αρχή και δεν πάει ποτέ στο τέλος, παρά μόνο για λόγους αναπαραγωγής. Συγκρατεί την ενέργεια, δεν τη διασκορπίζει, δεν τη σπαταλά. Tην κάνει πάλι ζωή και τη στρέφει μέσα του, για να εμπλουτίσει τον εαυτό του και να ικανοποιήσει τη σύντροφό του (η γυναίκα του Στινγκ, η γουρούνα!). Kαι ο άνδρας και η γυναίκα γίνονται αγάπη, γίνονται ένα. Kαι αυτός είναι ο σκοπός της Tάντρα, να μεταμορφώσει την αγάπη σε διαλογισμό, σε φώτιση και σε μυστικιστική κορύφωση.
    Και τώρα πείτε μου.. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟΟΟ..???

    Modus Periplocus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Modus Periplocus
    ...Πφφ...ειλικρινά δεν μπορώ να σ απαντήσω αν μας αρέσει η όχι (οτι μας συμφέρει πάντως μας συμφέρει, μας γλιτώνει απο πολλές σκοτούρες, να μην μπώ σε λεπτομέρειες και το κάνουμε Asian Bar).
    Εσάς πάντως δεν σας αρέσει σίγουρα(μουχαχα). Απλά, αν διαδοθεί το Τάντρα, θα κάνουμε αμάν να βρούμε Άντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Von teese... ναι.. ενώ τώρα τους πουλάν με το κιλό στη λαϊκή και τους βρίσκεις όποτε θέλεις!:P
    Εκτός αν υπάρχει κάτι που ξέρεις και δεν το μοιράζεσαι με τις υπόλοιπες γυναίκες,οπότε... είσαι λίγο άδικη!
    Δε θα πω πως δεν υπάρχουν άντρες. Νομίζω πως είναι η μεγαλύτερη μπούρδα που έχει λεχθεί ποτέ, και σίγουρα απο γυναίκες, που αφού τα σκατωσαν με την συμπεριφορά τους, ψάχνουν καποιο άλλοθι για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!
    Το κρίμα είναι πως αναγκαστικά την πληρώνουν και υπόλοιπες, αφού τα αρσενικά αγανάκτησαν τόσο, που πλέον έχουν υιοθετήσει την συμπεριφορα "Αντε γαμήσου κι εσύ κι ο γρύλος σου!"

    Υ.Γ
    Πάντα είχα την περιέργεια να δω αν οι συνομιλητές μου καταλαβαίνουν, πως ο τρόπος με τον οποίο σκέφτομαι (και γραφω!), δεν εκφράζει απαραίτητα το φύλο μου!

    Modus Periplocus

    ΑπάντησηΔιαγραφή