Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Οι κουκολοφόροι είναι βαμπίρ και έχω και αποδείξεις.

Μάλιστα είναι. Οι κουκουλοφόροι είναι βαμπίρ και πλέον μιλάω με αποδείξεις και όχι ενδείξεις. Τα παρακάτω θα σας συγκλονίσουν:

Α. είναι αιώνιοι – τα βαμπίρ είναι αιώνια
Β. φοράνε πάντα μάσκες και κράνη στο φως της ημέρας – είναι φυσικό για να μην λιώσουν εάν τους ακουμπήσουν οι ακτίνες του ήλιου.
Γ. δε καταλαβαίνουν τίποτα από δακρυγόνα, καπνογόνα, και άλλα ..(ονα) – τα βαμπίρ έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται και σε καπνό, άρα δε μασάνε – είναι σα να μπουγελώνεις ένα ψάρι.
Δ. φοβούνται τα σκόρδα – τα βαμπίρ φοβούνται τα σκόρδα (ερασιτεχνικό βίντεο, αποθανατίζει κουκουλοφόρο να αγοράζει ντομάτες για ρίψη από μανάβικο, ενώ όταν πλησιάζει τα σκόρδα, κάνει θόρυβο απέχθειας – άρα φώς φανάρι ότι είναι βαμπίρ)
Ε. Όταν τους πλησιάζουν τα ματ εξαφανίζονται δια μαγείας – άρα είναι βαμπίρ, και μεταμορφώνονται σε νυχτερίδες, και πετάν πάνω από την πόλη.
Ζ. Η Λιάνα η Κανέλη τους συνδέει με το ΣΥΡΙΖΑ, άρα είναι σίγουρα βαμπίρ, αφού είναι γνωστό ότι ο Κόμης Δράκουλας (a.k.a commissar Dracula), κατάγονταν από την Ρουμανία, που μη τη βλέπετε έτσι τώρα, κάποτε ήταν κομμουνιστικό κράτος.

Ορίστε οι κουκουλοφόροι είναι βαμπίρ, και το απέδειξα και επιστημονικά.
Ευχαριστώ τον καθηγητή μου Βύρωνα Πολύδωρα .

1 σχόλιο:

  1. Βλακιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή