Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Απαγωγικά πουλιά που θα ζούν στο Ρίο

Δεν αντιλέγω η ιδέα είναι καλή.. απαγάγεις έναν βιομήχανο – πλοιοκτήτη, στέλνεις ένα μήνυμα στην οικογένεια, ζητάς μερικά εκατομμύρια, στα δίνουν, και άμα δε σε πιάσουν πίνεις τα ποτάκια σου στο Ακαπούλκο.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΒΑΡΟΥΣ 1 ΤΟΝΝΟΥ!!!

Δηλαδή τώρα πρέπει να τρελαθούμε από την super ιδέα των απαγωγέων να ζητήσουν χρησιμοποιημένα χαρτονομίσματα (δηλαδή εμείς δεν έχουμε δει Αμερικάνικες ταινίες?)

Αλλά θα πρέπει να τρελαθούμε από την super ηλίθια ιδέα να μετατρέψουν μία σχετικά καλή ιδέα σε μία ακόμα πιο super ηλίθια ιδέα.!!! ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΤΟΝΝΟ!!!

Στις καλές ταινίες, οι απαγωγείς ζητούσαν τον χαρτοφύλακα μέσα στον κάδο με τα σκουπίδια – τώρα οι απαγωγείς τι θα ζητήσουν? Να πάνε το φορτηγό στους Ταγαράδες, όπου με απόλυτη μυστικότητα θα τα μεταφέρουν δεσμίδα, δεσμίδα,τα εναπομείναντα αποδημητικά πουλιά στις φωλιές τους στο Ρίο?

ΈΛΕΟΣ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. Δηλαδή είναι φως φανάρι ότι μπήκε στο επάγγελμα με μέσο.

Και δεν είναι που μπήκε με μέσο, δίνει και το κακό παράδειγμα στους νέους επαγγελματίες..

Δηλαδή την επόμενη φορά τι θα ζητήσουν οι απαγωγείς? 100 εκατομμύρια σε χρησιμοποιημένα δυ-ευρά, δεμένα σε σακουλάκια των 100, παραδοτέα με καροτσάκια supermarket, έξω από το petshop της γειτονιάς μας?

Δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες απαγωγείς να είναι οι πιο γραφικοί της Ευρώπης. Είναι ... αντιτουριστικό. Άντε να έρθει εδώ κανένας σοβαρός επιχειρηματίας από το εξωτερικό. Αυτοί είναι μαθημένοι αλλιώς. Θέλουν άμα να τους απαγάγουν να ζητήσουν σοβαρά λύτρα!!! όχι εκατομμύρια ευρώ σε σακουλάκια από τσίτος τυρογαριδάκια. Κινδυνεύει η ελληνική βιομηχανία απαγωγών. Πρέπει άμεσα :

  1. να δημιουργηθεί πανεπιστημιακή σχολή απαγωγέων
  2. να δημιουργηθούν οι υποδομές για άμεση αναγνώριση των πτυχίων μας και στο εξωτερικό.
  3. όσοι ξένοι απαγωγείς εργάζονται (με πιστοποίηση γνώσεων) στην χώρα μας, να καταγραφούν και να ελληνοποιηθούν.
  4. να καταγραφούν οι πιθανοί στόχοι απαγωγής, και με την διαδικασία του ΑΣΕΠ, να καταμεριστούν δίκαια στους υπάρχοντες απαγωγείς.
  5. να δημιουργηθεί επίσημος τιμοκατάλογος απαχθέντων με το ύψος των λύτρων να καθορίζεται με βάση το ετήσιο εισοδήματος τους (το δηλωθέν με μια προσαύξηση 2900 %)
  6. να αυξηθούν οι δαπάνες για την παιδεία (sorry, αλλά ήθελα να είμαι στο γενικότερο κλίμα της εποχής)

και τέλος..


ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΓΩΓΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΑΠΑΧΘΕΝΤΟΣ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ 30.000.000 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΧΑΠΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου